datum

Fotowedstrijd Liemers in Beeld

Fotowedstrijd ‘Liemers in Beeld’

Op Liemers in Beeld is een historisch foto overzicht over de Liemers te zien, uit de collectie van Kunstwerk! Liemers Museum en Liemerse historische verenigingen. Alle foto’s vertellen iets over de regio. Grote en kleine, belangrijke en minder belangrijke gebeurtenissen. Zoals de aanleg van de Betuwelijn, schuttersfeesten en huis-tuin-en-keuken foto’s van inwoners uit de Liemers. Maar… we willen graag weten wat jij nu thuis in de Liemers doet. Help jij mee om de Liemers in beeld te brengen?

Hoe werkt het?
Stuur ons een foto van wat jij nu thuis doet! Dat mag van je Coronakapsel zijn, van je gezin of een thuisbezorgde maaltijd. Alles mag, maar houd je daarbij aan de regels van het RIVM. Iedereen uit de Liemers kan meedoen, jong en oud! 

Er zijn 10 prijzen te winnen:
• 3 hoofdprijzen; dinerbonnen bij lokale ondernemers, ter waarde van €150,-
• 7 boekenbonnen bij lokale ondernemers, ter waarde van €50,-
• Speciale jeugdprijs

De foto’s worden beoordeeld op kwaliteit, originaliteit en hoe goed het leven in de Liemers in beeld is gebracht. De prijsuitreiking vindt, zodra dat weer kan, plaats in de Turmac
Cultuurfabriek in Zevenaar. De tien mooiste foto’s zullen hier worden geëxposeerd. 
De winnaars krijgen rechtstreeks bericht.

Geïnspireerd? Pak dan je camera en breng het leven in de Liemers tijdens deze Coronatijd in beeld. Stuur de foto naar: fotowedstrijd@liemersinbeeld.nl 

Geef je naam, mailadres en telefoonnummer en een korte toelichting bij de foto en vertel waar deze genomen is. Inzenden kan tot en met 30 september 2020.

Klik hier voor alle spelregels

 

Kerk Groessen - Foto SW